Terminliste Resultater Budsjett & Mål

Nyheter:

03.10.2010
Det ble en del skader i fronten på bilen etter Rally Hedemarken, men dette er under oppretting nå, hvor vi setter inn ny radiator, og bytter se delene som ikke er i orden etter hoppet på SS3.
Når bilen er klar, blir det en liten test for å sjekke at alt er i orden, før turen går til Katrineholm i Sverige for å kjøre siste SM runden.
Da blir det Øyvind som skal prøve seg som sjåfør igjen for første gang etter ulykken.

12.06.2010

Uten noen form for trening eller testing, ble det bestemt at Bjørn Audun skulle ta i bruk den nye rallybilen selv om Øyvind var skadet, og dette gikk egentlig bedre enn vi hadde forventet.
Sigdalsrally ble første start, og med ny kartleser som aldri hadde gjort dette før, var spenningen stor, og nervene på plass før start.
Karin Elise Fossen tok utfordringen som kartleser på strak arm, og duoen kjørte inn til en 7. plass i klassen, etter å ha tatt det ganske med ro for å lære bilen, noter og samarbeid i bilen.
Det var totalt 12 startende i klassen, og Peder Økseter, som har vært utilnærmelig de to siste sesongene vant klassen.
Etter målgang var det to blide ansikter som hadde hatt det utrolig gøy på skogen denne dagen.
Bilen er like hel, og alt er klart for å stille til start i neste NM runde som var på Gol.

------------------------------------------------

Under mountainrally på Gol, gikk det virkelig over all forventning, da Karin og Bjørn Audun kjørte inn til en 2.plass i klasse N3, kun slått av Peder Økseter fra Elverum.
Bilen fungerte utmerket hele dagen, og med 12 startende i klassen, var en 2.plass veldig bra å ta med seg i NM sammendraget.
Duoen inne i bilen fungerte enda bedre enn på Sigdal, og notene fungerte som de skulle.
Nå er det bare å sjekke over bilen, foran neste NM runde i Numedal.

Numedalsrally er den 3. NM runden 2010, og Jokerud Motorsport stiller igjen til start med Bjørn Audun som sjåfør og Karin Elise som kartleser. Å klare en ny pallplass i klassen skulle vi ikke forvente, men ingen problemer med bilen her heller, gjorde at de kunne kjøre inn til en flott 7. plass av de i alt 13 startende.
Igjen var det Peder Økseter som stakk av med seieren, foran Marius Dahl som også kjører for NMK Modum & Sigdal.
Etter Numedal ble det bestemt at Bjørn Audun hopper av NM rundene, for å hjelpe til med andre prosjekter innenfor rallycross.

Jokerud Motorsport hjelper til å holde RCN kl1 bilen til Håkon Ask i stand, og det har gått utrlolig bra med Håkon.
Under sitt første løp på Hakavika endte det hele med seier i sin klasse, og vi gratulerer!!
Helga etter var det klart for løp på Kongsberg, og igjen var Håkon rask hele dagen, og vant sin klasse suverent også i dette løpet!
Første Norgescupløpet i RCN ble kjørt på Gol 5-6 juni, og her var det over 40 biler til start i Håkon sin klasse. Her var landets beste sjåfører samlet, og det skulle kjempes hardt for å komme til finaler.
Håkon kom til D-finale, kjørte seg opp i C-finale, og kjørte seg opp i B-finale.
I B-finalen ble det 2.plass, og endte da til slutt på 7.plass i sin klasse, men for all del, dette er meget bra gjort med så lite erfaring Håkon har fra rallycross.