Terminliste Resultater Budsjett & Mål

Sponsorer

Som alle vet, koster det utrolig mye penger å drive med motorsport.
(se under 2015 - budsjett)

Uten hjelp av sponsorer, hadde ikke Team Jokerud Motorsport hatt mulighet til å kjøre alle løpene i inneværende sesong.

Våre sponsorer ser du i høyre kolonne på våre sider. Klikk på logoene , og du vil komme til sponsorens hjemmeside.

Til alle sponsorer, Tusen takk for støtten!!!

Våre sponsorer:


ØkonomiBistand er rådgiver og forhandler av programvare innen hovedområdene økonomi, logistikk, CRM og lønn. Vi tror på rendyrking, og samarbeider tett med partnerne som kompletterer oss.

ØkonomiBistand har rundt 60 ansatte. Vi er opptatt av at ansatte skal trives på jobb. Ansatte som trives gjør en bedre jobb for kundene våre. Vi har egne utviklere, og har sterkere teknisk kompetanse blant konsulentene enn de fleste andre forhandlere.


Dokumentpartner er idag en av Norges ledende Xerox forhandlere, og kan tilby en rekke produkter som er både nyskapende og teknologisk langt fremme sammenlignet med våre konkurrenter.

Vi leverer maskiner som kopierer, printer, skanner og fakser. Xerox samarbeider med mange internasjonale IT leverandører, f.eks SAP, Microsoft og Adobe, for å tilpasse seg mot dagens krav.
Xerox samarbeider også med norske leverandører for å tilpasse seg mot vårt eget marked
f.eks Compello, skanning og arbeidsflyt av faktura. Vi leverer også dokumenthånteringsløsninger som Docushare samt programvare for skanning, Paperport & Omnipage etc.


Olaf Helge Ask AS er et elektrikerfirma som driver med alt innen elektro, sterkstrøm, svakstrøm, prosjektering, termografering, varmepumper og lysstyring.
Firma ble etablert i 1961 på Hokksund og har i alle år hatt en hyggelig utvikling. Vi er i dag 48 medarbeidere og omsatte i 2007 for 50 mill. og har som mål å gjøre våre kunder fornøyde.

Lyst til å sponse Team Jokerud Motorsport?

Hva kan vi tilby våre sponsorer?

Å drive motorsport er ikke gratis, og derfor trengs det sårt sponsorer. Og hadde det ikke vært for bidrag fra sponsorer, kunne ikke Team Jokerud Motorsport bedrevet motorsport.

Derfor setter vi utrolig stor pris på bidragene fra våre sponsorer, og ser frem mot videre samarbeid i sesongene fremover. Uansett er det hele tiden plass til flere sponsorer, så er du og din bedrift interresert i motorsport, og har lyst til å støtte et team i fremgang, så er dere hjertelig velkommen til oss...

Dette kan vi tilby:

(Team Jokerud Motorsport forkortes til TJM i teksten)

  • Sponsorplass på Kjøredress(stoffmerker)

  • Sponsorplass på Transportbil(klistremerker)

  • Sponsorplass på genser, t-skjorte og jakke(logotrykk, felles sponsorgenser)

  • Løpende oppdateringer på resutater, via e-post eller post, alt etter ønske. Blir også oppdaterte resultater på våre hjemmesider under resultater.

  • Sponsorens dag på sigdal motorsenter, hvor deres bedrift kan komme å kjøre gokart i form av utleie, dere kan grille og kose dere, samt at TJM stiller med privat gokart, så dere kan se hvordan en virkelig gokart fungerer. TJM kan ordne med alt det praktiske, og gi bedriften en gunstig pris på utleie med grilling på Sigdal Motorsenter. Dette er en dag som dere ikke glemmer så fort, med mye fart og spenning. Dato avtales i så fall nærmere. Halstenrud Gokartutleie

  • At TJM stiller på eventuelle arrangementer i regi av deres bedrift. Alt dette må skje etter avtale, slik at det ikke kolliderer med sesongens løp, samt at plassering av arrangementet er innenfor TJM's rekkvidde. (sponsoren står for utgifter ved reklamemateriell og alle utgifter ved sponsorens dag på Sigdal)

Til toppen